CC4 Skype for Business opgenomen in het Sitec portfolio

Welkom nieuwe CC4Skype partner Sitec
Wij verwelkomen Sitec als business partner. Sitec is een gevestigde naam in het Midden Oosten, Noord Afrika en Zuid Azië en is een ervaren Value Added Distributeur van informatie en communicatie technologie, hardware en bijbehorende dienstverlening.

“CC4 Skype for Business vertegenwoordigd een belangrijke stap voorwaarts voor Sitec nu de in regio steeds meer Microsoft Skype for Business implementaties plaatsvinden. Niet alleen is het een ideale oplossing voor klantcontact afdelingen, ook gewone gebruikers en receptionisten profiteren van de geavanceerde call management functionaliteit die CC4 Skype for Business aan de Skype for Business client toevoegt”, aldus Ghassan Shalabi, CEO van Sitec Information Technology.

Anne-Meine Gramsma, Commercieel Directeur van CC4 Skype for Business: "Wij zijn verheugd om het Sitec team te verwelkomen bij onze partner familie. Sitec heeft een groot netwerk in de regio’s Midden Oosten, Noord Afrika en Zuid Azië. CC4 Skype for Business past perfect bij hun unified communication & collaboration strategie.”

CC4 Skype for Business is de customer care oplossing voor Skype voor Bedrijven, ontwikkeld voor afdelingen en individuen met grote aantallen intern en/of extern klantcontact. De oplossing wordt ingezet bij bedrijven die streven naar een optimale klantbeleving. Het uitgangspunt is het verbeteren van de dienstverlening wat resulteert in een hogere klanttevredenheid, medewerker tevredenheid en lagere kosten

sitec logoOver SITEC:
Sitec is een gevestigde naam als toonaangevende Value-Added Distributeur van informatie- en communicatietechnologie hardware en bijbehorende diensten. Wij zijn een klantgericht bedrijf ten dienste van het Midden-Oosten, Afrika en de regio Zuid-Azië. Het fundament van Sitec is gebouwd op vertrouwen, integriteit, productkennis en kwaliteit. Onze reputatie is de reden leveranciers en klanten voor ons blijven kiezen als hun leverancier. We werken continu aan het helpen van onze channel partners op nieuwe expertise gebieden door het aanbieden van verkoop en technische trainingen. www.sitec.ae 

Certified Skype for Business Standard Blue RGB

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 
 
     

Log in

create an account