CC4 Skype for Business in Software Borg Systeem (Escrow)

SoftwareBorgCC4Skype

11 januari 2017 - CC4 Skype for Business heeft de broncodes van haar software bij de IT-notaris gedeponeerd en laten certificeren door Software Borg. Licentienemers van CC4 Skype for Business kunnen deelnemen aan het Software Borg Systeem waarmee het recht verkregen wordt om de broncode van het bij de licentienemer in gebruik zijnde softwarepakket te ontvangen wanneer CC4 Skype for Business onder bepaalde omstandigheden de broncode niet meer kan onderhouden/ontwikkelen.

Marcel Reuvers, Algemeen Directeur van CC4 Skype for Business: “Opname in dit systeem is alleen mogelijk indien de software voldoet aan tal van kwaliteitsvoorwaarden. Het is een goede garantie voor onze grote klanten en draagt bij aan de professionalisering van onze organisatie.”

Software Borg (www.softwareborg.nl) biedt al meer dan twintig jaar diensten en producten op het gebied van software escrow in samenwerking met de IT-notaris (www.it-notaris.nl).
Software Borg kan op grond van de overeenkomst rechtsgeldig diensten verlenen aan de gebruikers van de gedeponeerde software. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan contact op met Software Borg.

Over CC4 Skype for Business

Skype for Business heeft de toekomst. Daarvan zijn wij overtuigd. Als klantcontact experts zijn wij op zoek gegaan naar aanvullende klantcontact software. Er bleek geen goede oplossing te bestaan die voldeed aan onze wensen en eisen. Vanuit onze passie voor het vak en jarenlange ervaring in de branche hebben wij CC4 Skype for Business ontworpen. Met customer care functionaliteiten die écht waarde toevoegen voor uw organisatie.
Ons gepassioneerde team bestaat uit ervaren en jonge professionals. Deze energieke combinatie zorgt voor een oplossing met een kwaliteit waar wij trots op zijn. Wij luisteren naar ideeën van onze klanten en signaleren trends in de markt. Deze vertalen wij naar klantcontact functionaliteiten die via nieuwe releases voor al onze klanten beschikbaar komen. Wij staan klaar om bij te dragen aan uw succes!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Marcel Reuvers
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: +31 (0)88 2 680 711

Certified Skype for Business Standard Blue RGB

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 
 
     

Log in

create an account